Sunday, 20 May 2012

Aku kena kuat.



Hai all, apa khabar? sihat? btw dah lama aku tak update new post, berdebu berhapuk semuaa ada kat blogger aku ni. btw jangan risau aku dah lap :D . Hmm aku tak kuat. Tak kuat sebab apa? sebab aku tak kuat nak melupakan seseorang tuu. Hmm kalau aku suka lelaki lain, budak tu aku nak campak mana? Walaupun aku dah break ngan die tapi aku taktahu lah. Aku still syg die, aku kene kuat untuk lupekan die, aku akan try cari lelaki lain dalam hidup aku, Hmmm. Ok bai :'D

No comments: